Senaste nytt med anledning av Covid-19

Uppdaterat 9 september.

Klicka här för en videohälsning från pastorn med tankar kring hur man som kristen kan reagera på viruset (20/3)

På söndagar i september kommer vi ha 2 liknande gudstjänster med max 50 personer. 10.00 och 11.00.

Tidigare filmade predikningar finns på kyrkans Youtubekanal. De kan du se via denna länk

Ekumeniska bönen på torsdagar har startat igen och är i september i Pingstkyrkan.

Vi har bön & bibelsamtal  på onsdagar 19.00 i Missionskyrkan.

Vi följer SAM:s och Folkhälsomyndighetens rekommendationer och ber er som är sjuka stanna hemma från våra samlingar för att inte riskera att sprida smitta till de som är mest utsatta.

Café Mötesplats är öppet på måndagar & torsdagar vid gamla mötesplats lokaler mellan kl 9.00-12.00

Tillhör du riskgruppen och behöver hjälp att handla eller så, så hör av dig till församlingens pastor. Vi samarbetar också i dessa frågor med de andra kyrkorna i samhället och även med kommunen. Se Kommunens hemsida

Vi uppdaterar programmet här på hemsidan allteftersom det blir aktuellt!

Kontakta gärna  församlingens pastor om du vill prata eller är orolig över situationen som råder.

Jesus säger: “Låt inte era hjärta oroas, tro på Gud och tro på mig” (Joh 14:1)