Senaste nytt med anledning av Covid-19

Uppdaterat 15 november.

P.g.a nya restriktioner den 3 nov ställer vi in alla samlingar tillsvidare.

Klicka här för en videohälsning från pastorn med tankar kring hur man som kristen kan reagera på virusets framfart (20/3)

Tidigare filmade predikningar finns på kyrkans Youtubekanal. De kan du se via denna länk

Vi testar lite olika samlingar på digitalt vis, se hemsidan för mer information.

Café Mötesplats är stängt men vi finns på plats på måndagar & torsdagar mellan kl 10.30-11.30 för den som är i behov av en matkasse.

Tillhör du riskgruppen och behöver hjälp att handla eller så, så hör av dig till församlingens pastor. Vi samarbetar också i dessa frågor med de andra kyrkorna i samhället och även med kommunen. Se Kommunens hemsida för mer information.

Vi uppdaterar programmet här på hemsidan allteftersom det blir aktuellt!

Kontakta gärna  församlingens pastor om du vill prata eller är orolig över situationen som råder.

Jesus säger: “Låt inte era hjärta oroas, tro på Gud och tro på mig” (Joh 14:1)