Senaste nytt med anledning av Covid-19

Uppdaterat 2 september.

Vi följer gällande restriktioner och uppmanar alla att hålla de avstånd som behövs samt att inte komma om man har symptom. För att underlätta har vi spärrat av varannan kyrkbänk samt glesat ut borden i serveringslokalen.

Söndagar samlas vi till gudstjänst 10.00

Onsdagarnas och Torsdagarnas bönesamlingar är igång. Se programblad för mer info.

Café Mötesplats är stängt men vi finns på plats på måndagar & torsdagar mellan kl 10.30-11.30 för den som är i behov av en matkasse.

Klicka här för en videohälsning från pastorn med tankar kring hur man som kristen kan reagera på virusets framfart (20/3 2020)

Tidigare filmade predikningar finns på kyrkans Youtubekanal. De kan du se via denna länk

Vi uppdaterar programmet här på hemsidan allteftersom det blir aktuellt!

Kontakta gärna  församlingens pastor om du vill prata eller är orolig över situationen som råder.

Jesus säger: “Låt inte era hjärta oroas, tro på Gud och tro på mig” (Joh 14:1)