UV-läger 2020

På grund av Covid-19 har sommarens nio olika uv-scoutläger blivit inställda. Vilket vi tycker är väldigt tråkigt men vi väljer inte att ställa in helt utan VI STÄLLER OM! Därför planerar vi att genomföra ett mindre läger under tre dagar utan övernattning. Under lägret kommer vi paddla, gå spårning, bygga kök, laga mat, elda, ha lägerbål, leka och ha väldigt kul tillsammans, precis som ett vanligt läger!

NÄR: V.26 26-28 juni
Fredag 8-21
Lördag 8-21
Söndag 8-16
MAT: Ät frukost hemma, vi fixar resten tillsammans under dagen
PRIS: 300kr (betala i samband med anmälan. Betala in till missionskyrkan via swish 123 22 237 25 eller bankgiro 437-0920 , märk med scoutens namn och dagläger).
PLATS: Just nu har vi flera alternativ men ännu inget bestämt. Vi kommer dock hålla till max två mil från Skillingaryd. Lämning och hämtning sker på lägerplatsen. Vi återkommer till anmälda scouter om vart vi håller till.

Vi kommer vara ute i naturen så har kläder efter väder, packa gärna ner ett extra ombyte. Mössa o vantar kan vara bra att ha till kvällen om det blir kyligare. Andra bra saker att ha med sig: vattenflaska, ryggsäck, kniv (för de lite äldre), badkläder, handduk. Och UV-skjorta såklart!

Vill du hänga med på vårt läger? KUL! Anmäl dig här. Anmäl dig senast 5/6.

Har ni frågor? Hör av er till Kårchef Johanna Mellin 0737618205