2023-03-26
  1. Hem
  2. /
  3. Intervjuer
  4. /
  5. Annie Newman

Annie Newman

Jag ställde några frågor till vår nya ungdomsledare Annie, här får ni lära känna Annie lite. Välkommen Annie till vår kyrka.

Berätta om dig själv.
Jag är 20 år och kommer från Halmstad. Jag tycker det är kul med naturen, gillar att fjällvandra och att åka skidor.

Berätta om bibelskolan du gick på förra året.
Jag gick ett år på Equip på Cypern, ett väldigt lärorikt år, jag lärde mig massor om Bibeln, utvecklades mycket som person och fördjupade min tro.

Berätta om din tro.
Jag är uppvuxen i en troende familj, att gå till kyrkan har alltid varit en naturlig del i mitt liv men jag fick e n personlig tro när jag var 14. Jag kände att Gud ville ha en relation med mig och jag kunde höra honom tala till mig. Det förändrade mitt liv på väldigt många sätt. Jag har mer eller mindre levt i en relation sedan dess med honom som skapat mig, älskar mig o vill tala med mig.

Hur fick du veta om jobbet som ungdomsledare?
Jag tittade runt på jobb som ungdomsledare, men hittade inget intressant, då var det en kompis som berättade om sin kompis som skulle sluta i Skillingaryd. Det här var innan tjänsten kom ut och när den kom ut sökte jag den.

Vad har du för tankar om Skillingaryd och jobbet?
Skillingaryd har gått från ett samhälle man åker igenom med tåget till ett levande samhälle med väldigt trevligt folk och jobbet känns som en spännande utmaning. Jag tycker det ska bli väldigt kul att lära känna alla och att få utveckla min tro tillsammans med andra.