Klicka här för att anmäla dig.

Klicka här för att ladda ner GDPR dokumentet.

Klicka här för att ladda ner konfafoldern.

Konfirmationen är ett samarbete mellan frikyrkorna i Skillingarydsbygden.

Tid & plats (preliminärt)

Konfirmationsundervisningen kommer vara på tisdagar med start den 6 september i Missionskyrkan i Skillingaryd. 14.45-16.00 Vi träffas ca 75 minuter varav en stund är avsatt till fika.

Vi träffas i stort sett varje vecka för lektion men har som ambition att också göra lite andra aktiviteter tillsammans under årets gång.

Fika-ansvar

Vi brukar fördela fika-ansvaret mellan konfirmanderna så man (föräldrarna) får ansvara för någon gång var per termin, beroende på hur många konfirmander det är i gruppen.

Kostnad

Vi tar ingen avgift för undervisningen eller för konfamaterialet och biblarna. Men när vi åker på resor/ läger tillkommer en mindre avgift på max 600kr, per termin. Vi vill inte att detta ska vara ett hinder så har man svårt med ekonomin så kan vi hitta en lösning på det.

Start

Preliminär start är tisdag 6 september 14.45 och vi åker även iväg på en uppstarts-hajk den ??-?? september.

Höstlovsresa

På höstlovet planerar vi att åka några dagar på en kortare resa.

Vi ser fram emot ett nytt konfaår och hoppas få träffa just dig!

Vi har en infoträff med intresserade konfirmander + föräldrar måndag den 13 juni 18.30 i Missionskyrkan i Skillingaryd.

Tveka inte att höra av er om ni har ytterligare frågor!

Nicklas Gideskog, nicklas@mkyrkan.com, 072-088 75 00

Annie Newman, annie@mkyrkan.com, 072-088 75 01