Länk till konfalektionen på zoom.

Powerpoint från lektionen om helige Ande hittar du här

Här hittar du en informationsfolder. Välkommen med!

Konfirmationen är ett samarbete mellan frikyrkorna i Skillingarydsbygden.

Tid & plats

Vi siktar på att ha undervisningen på tisdagar med preliminär start den 1 september i Missionskyrkan i Skillingaryd. Vi brukar anpassa tiden efter när ungdomarna slutar skolan och börja så snart som möjligt efter skoldagens slut. Detta år har vi kört från 14.45-16.00 där vi börjat med fika.

Vi träffas i stort sett varje vecka för lektion men har som ambition att också göra lite andra aktiviteter tillsammans under årets gång.

Fika-ansvar

Vi brukar fördela fika-ansvaret mellan konfirmanderna så man (föräldrarna) får ansvara för någon gång var per termin, beroende på hur många konfirmander det är i gruppen.

Kostnad

Vi tar ingen avgift för undervisningen eller för konfamaterialet och biblarna. Men när vi åker på resor/ läger tillkommer en mindre avgift på max 500kr, en gång per termin. Vi vill inte att detta ska vara ett hinder så har man svårt med ekonomin så kan vi hitta en lösning på det.

Start

Vi har satt ett preliminärt startdatum till tisdag 1 september och åker även iväg på en uppstarts-hajk den 12-13 september

Vi ser fram emot ett nytt konfaår och hoppas få träffa just dig!

Vi kommer ha en föräldraträff med anmälda konfirmander den 26 augusti 18.30 i Missionskyrkan i Skillingaryd

Tveka inte att höra av er om ni har ytterligare frågor!

/Bygdens pastorer och ungdomsledare