Klicka här för att ladda ner GDPR dokumentet.

Klicka här för att ladda ner konfafoldern.

Konfirmationen är ett samarbete mellan frikyrkorna i Skillingarydsbygden.

Tid & plats

Konfirmationsundervisningen kommer vara på tisdagar med start den 7 september i Missionskyrkan i Skillingaryd. 14.45-16.00 Vi träffas ca 75 minuter varav en stund är avsatt till fika.

Vi träffas i stort sett varje vecka för lektion men har som ambition att också göra lite andra aktiviteter tillsammans under årets gång.

Fika-ansvar

Vi brukar fördela fika-ansvaret mellan konfirmanderna så man (föräldrarna) får ansvara för någon gång var per termin, beroende på hur många konfirmander det är i gruppen.

Kostnad

Vi tar ingen avgift för undervisningen eller för konfamaterialet och biblarna. Men när vi åker på resor/ läger tillkommer en mindre avgift på max 500-600kr, per termin. Vi vill inte att detta ska vara ett hinder så har man svårt med ekonomin så kan vi hitta en lösning på det.

Start

Vi startar tisdag 7 september 14.45 och åker även iväg på en uppstarts-hajk den 11-12 september.

Höstlovsresa

På höstlovet åker vi några dagar till Halmstad 4-6 nov. Mer info finner du här.

Vi ser fram emot ett nytt konfaår och hoppas få träffa just dig!

Vi har en föräldraträff med anmälda konfirmander tisdag den 31 augusti 18.30 i Missionskyrkan i Skillingaryd

Tveka inte att höra av er om ni har ytterligare frågor!

Nicklas Gideskog, nicklas@mkyrkan.com, 0720887500

Annie Newman, annie@mkyrkan.com, 0720887501