2023-03-24
  1. Hem
  2. /
  3. Kontakt
  4. /
  5. Lediga tjänster

Lediga tjänster

På denna sida lägger vi upp lediga tjänster för förskolan Framtiden samt församlingen.

Vi söker ungdomsledare 75-100 %

Efter sommaren slutar vår ungdomsledare så vi söker nu hennes efterträdare. Vi har ett stort och härligt ungdomsarbete som omfattar både söndagsskola, UV-scout, tonår, konfirmation m.m. Vi har flera hängivna ideella ledare men som ungdomsledare blir du länken till tonåringarna, där du kan utveckla relationer och hjälpa till att forma och bygga lärljungaskap. Vi ger utrymme i tjänsten att forma den efter de gåvor som Gud har lagt hos dig samtidigt ser vi det som självklart att du finns med i den verksamhet vi har för ungdomar redan.

Vi samarbetar sedan en lång tid tillbaka med Pingstförsamlingen i Skillingaryd och har på ungdomssidan tonår och konfirmationen gemensamt. Vi söker nu dig som skulle trivas bra med att spendera din tid med våra ungdomar. Vi ser att du är en person som är trygg i din tro på Jesus och att du vill dela den med våra ungdomar. Du är en person som självklart tycker bra om att vara med ungdomar och har lätt att skapa relationer.

Tjänsten är på 75-100%. Vi ser gärna att du kan börja i samband med tonårslägret v 32 på Gullbrannagården.

Skicka din ansökan till nicklas@mkyrkan.com.  Har du frågor och funderingar så tveka inte att höra av dig till församlingens pastor Nicklas Gideskog på nicklas@mkyrkan.com eller 0720 88 75 00.

Kock/kokerska på förskolan Framtiden

Vill du arbeta i ett team med engagerad personal där du får arbeta självständigt och med möjlighet att påverka ditt arbete? Vill du laga mat från grunden och själv bestämma vad du ska laga? Då är detta ett arbete för Dig att söka!

Välkommen till oss

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla förskolan Framtiden. Du har ett stort intresse och engagemang för matlagning. Du är driftig, tar egna initiativ och vill utveckla måltiderna. Du är flexibel och ser möjligheter i stället för hinder.

Kvalifikationer

Du har examen från gymnasieskolans hotell- och restaurangutbildning eller motsvarande formell kompetens alternativt erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du har ett positivt och engagerande förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och vi ser gärna att du delar vår kristna värdegrund. 

Om oss

Vi är en fristående förskola med kristen profil som drivs av Skillingaryds Missionsförsamling. Vi har två avdelningar med ett barnantal på oftast 32 barn. Hos oss finns ett positivt och inkluderande lugnt arbetsklimat och vi har roligt tillsammans. Fördelen med att arbeta på en enskild förskola är att man har stora möjligheter att påverka arbetets innehåll.

Tjänsten är på 75% och det ingår vissa timmar i barngrupp. Vid intresse kan tjänsten ökas med 25% i städ. Det är en anställning tillsvidare med sex månaders provanställning.

Vi tillämpar fortlöpande rekrytering så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag dock senast 17 april.

Har Du frågor kontakta rektor Anne Karlsson eller biträdande rektor Marina Andersson på 072 088 75 05, mejl forskolechef.framtiden@mkyrkan.com  

Varmt välkommen med Din ansökan!