Fridhäll

Sommarhemmet mitt i Skillingaryd

Säsongen 2016 är slut, vi öppnar på nytt våren 2017.

Återkommer med program och mer information, till dess är du välkommen till Missionskyrkan.

Telefonnummer till Fridhäll är 072-237 03 15.

Sommar

Efter varje vinter  är våren, ljuset och värmen lika välkomna varje år. På våren har vi som tradition att starta upp en  ny sommarsäsong på sommarhemmet Fridhäll, där  Missions- och Pingstkyrkan tillsammans bedriver sin verksamhet tillsammans.

Mötesplats

Vår innerliga längtan är att Fridhäll ska få bli en mötesplats både mellan Gud och människor och människor emellan. I den tid som nu är, då många är stressade och har mycket omkring sig, är det viktigt med mötesplatser där relationer kan byggas både till Gud och mellan människor i en skön vacker miljö.

Gott fika

Vid varje mötessammankomst är vår servering öppen där man kan köpa gott  kaffe, fikabröd och glass m.m. till bra priser.

Parken

För barnen finns en lekplats med klätterställning, gungor och ett ”berg” att klättra på.
Här finns också en beachvolleybollplan mitt i parken som kan användas av de som så önskar.
När det är vackert väder går det bra att sitta ute under möten och servering och njuta av den vackra parken.

Välkommen!