Lediga tjänster

På denna sida lägger vi upp lediga tjänster för förskolan Framtiden samt församlingen

2 Förskollärare 75 % (Procentsatsen kan diskuteras)

Vi söker dig som är Förskollärare/Barnskötare och har god kunskap om läroplanen. Du har lätt för att skapa goda relationer till barn, kollegor och vårdnadshavare. Du är en glädjespridare som brinner för ditt arbete samt delar vår kristna tro.

Förskolan Framtiden är en fristående förskola med kristen värdegrund, med Skillingaryds Missionsförsamling som huvudman. Vi har två avdelningar (Växthuset 1-3 år, Utsikten 4-5 år) med ca 30 barn och eget tillagningskök. Vi jobbar med det lustfyllda lärandet och har ett inkluderande synsätt kring både barn och personal. Vår förskola ligger centralt belägen i Skillingaryd med närhet till bibliotek, sporthall och natur.

Tillträde 1 augusti eller efter överenskommelse.

Har du frågor så välkommen att kontakta förskolechef Jessica Bornander, tfn 0370-763 43 eller Bo svensson, tfn 070-626 85 20.

Välkommen med din ansökan senast den 10 juni.  Ansökan lämnas via bo.k.g.svensson@telia.com.

Vi undanbeder oss samtal från annons- och rekryteringstjänster.