Lediga tjänster

På dennas sida lägger vi upp lediga tjänster för förskolan Framtiden samt församlingen.

Vi söker nu en ny ungdomsledare!

Vi har ett stort och härligt ungdomsarbete som omfattar både Söndagsskola, UV-scout, tonår och konfirmation. Vi har många hängivna ideella ledare men vi saknar dig som kan vara länken till tonåringarna, du som kan utveckla relationer och hjälpa till att forma och bygga lärjungaskap. Vi ger utrymme i tjänsten att forma den efter de gåvor som Gud har lagt hos dig samtidigt ser vi det som självklart att du finns med i tonårsarbetet och konfirmationsgruppen.

Vi har ett långt samarbete med Pingstförsamlingen i Skillingaryd och har på ungdomssidan tonår och konfa gemensamt. Du kommer delvis få jobba i team med ungdomsledaren som är anställd i pingstförsamlingen dessutom kommer du ha regelbunden kontakt med båda församlingarnas pastorer.

Vi söker nu dig som skulle älska att spendera din tid med våra ungdomar. Vi ser att du är en person som är trygg i din tro på Jesus och att du vill dela den med våra ungdomar. Du är en person som självklart älskar att vara med ungdomar och har lätt att skapa relationer.

Tjänsten är på 75-100%

Skicka din ansökan till nicklas@mkyrkan.com

Har du frågor och funderingar så tveka inte att höra av dig till församlingens pastor Nicklas Gideskog på nicklas@mkyrkan.com eller 070-748 71 90.

Kolla gärna in vår hemsida för mer information om församlingen.