Lediga tjänster

På denna sida lägger vi upp lediga tjänster för förskolan Framtiden samt församlingen

Förskolan Framtiden söker

Förskollärare 60 %
Vill du ha ett av det viktigaste och roligaste arbete som finns? Vill du tillsammans med en engagerad personal bidra till ett lärande som ger barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter? 

Välkommen till oss 
Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla förskolan Framtiden. Hos oss vill vi skapa en förskola där varje barn ska känna sig trygg, bli sett och mötas med respekt och värme. Vi värnar om den lilla människan med vårdnadshavare och varandra som kollegor.  

Din kompetens
Vi söker dig som är legitimerad förskollärare och delar vår Kristna tro. Vi arbetar efter Lpfö18 och gällande direktiv. Vi utgår från att du har god insikt i förskolans läroplan och uppdrag och du har lätt för att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har ett positivt och engagerande förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och sätter barnen i fokus. 

Om oss 
Vi är en fristående förskola med Kristen värdegrund som drivs av Skillingaryds Missionsförsamling. Vi har två avdelningar, Växthuset med tolv barn i åldrarna 1-3 år och Utsikten med tjugo barn i åldrarna 4-5 år. Vi har ett eget uppskattat tillagningskök. Hos oss finns ett positivt och inkluderande lugnt arbetsklimat och vi har roligt tillsammans! Fördelen med att arbeta på en enskild förskola är att man har stora möjligheter att påverka arbetets innehåll. 

Tjänsten är på 60% tillsvidare med start i augusti alternativt enligt överenskommelse. Tjänstgöringsgraden kan diskuteras. Har du frågor är du välkommen att kontakta rektor Anne Karlsson 072-0887505. 

Välkommen med din ansökan senast 20-06-12. Ansökan lämnas via lollo@ahlner.se Urval och intervjuer kan komma ske löpande. 

Vi undanber oss samtal från annons-och rekryteringstjänster.