2022-11-27
  4. /
  5. Lediga tjänster

Lediga tjänster

På denna sida lägger vi upp lediga tjänster för förskolan Framtiden samt församlingen.

PLATSANNONS förskolan Framtiden– hösten år 2022

Förskollärare/Barnskötare

Vill du ha ett av det viktigaste och roligaste arbete som finns? Vill du tillsammans med en engagerad personal bidra till ett lärande som ger barnen en trygg och stimulerande värld full av möjligheter? Då är detta ett arbete för Dig att söka!

Välkommen till oss

Vi söker dig som tillsammans med oss vill vara med och utveckla förskolan Framtiden. Hos oss vill vi skapa en förskola där varje barn ska känna sig trygg, bli sett och mötas med respekt och värme. Vi värnar om den lilla människan med vårdnadshavare och om varandra som kollegor.

Din kompetens

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare/utbildad barnskötare och delar vår kristna tro. Vi arbetar efter Lpfö18 och gällande direktiv. Vi utgår från att du har god insikt i förskolans läroplan och uppdrag och du har lätt för att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du har ett positivt och engagerande förhållningssätt, en god samarbetsförmåga och sätter barnen i fokus.

Om oss

Vi är en fristående förskola med kristen värdegrund som drivs av Skillingaryds Missionsförsamling. Vi har två avdelningar. Växthuset med tio barn i åldrarna 1-3 år och Utsikten med femton barn i åldrarna 4-5 år. Vi har ett eget uppskattat tillagningskök. Hos oss finns ett positivt och inkluderande lugnt arbetsklimat och vi har roligt tillsammans. Fördelen med att arbeta på en enskild förskola är att man har stora möjligheter att påverka arbetets innehåll.

Tjänsten är på 75% med start i januari månad. Det är en visstidsanställning omfattande ett halvår som kan komma att förlängas.

Vi tar emot ansökningar och genomför intervjuer löpande.

Har Du frågor så kontakta rektor Anne Karlsson eller biträdande rektor Marina Andersson på 072 088 75 05 eller via mejl: forskolechef.framtiden@mkyrkan.com

Varmt välkommen med Din ansökan!