Lediga tjänster

På denna sida lägger vi upp lediga tjänster för förskolan Framtiden samt församlingen.

Till förskolan Framtiden söker vi nu en förskolechef, samt en förskollärare.

Förskolan består av två avdelningar, Växthuset (småbarnsavdelning) och Utsikten (syskonavdelning).
Huvudman för förskolan är Skillingaryds Missionsförsamling, där en vald styrelse för förskolan arbetar i ett nära samarbete med förskolan.

Förskolechef 75 %, tillsvidareanställning, tillträde snarast

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare, gärna med erfarenhet av förskolechefsarbetet, som är väl förtrogen med förskolans uppdrag och har en vision om hur du kan leda och utveckla förskolans verksamhet. Som förskolechef arbetar du tillsammans med dina kollegor i barngrupp och ska samtidigt fungera som chef och arbetsledare. Du har lätt för att samarbeta, är självgående, tar initiativ och fattar beslut på egen hand. Att du är flexibel, har ett positivt förhållningssätt och ledarskap ser vi som en självklarhet. Du leder det pedagogiska utvecklingsarbetet och arbetar ständigt för att utveckla det systematiska kvalitetsarbetet. Du är personligt kristen.
Du kommer att ansvara för att verksamheten utvecklas och når uppsatta mål. Du har ansvar för personal, ekonomi och verksamhet.
I din roll som förskolechef arbetar du i ett nära samarbete med styrelsen för förskolan.

Förskollärare 75 %, tillsvidareanställning, tillträde 1 augusti el. enligt överenskommelse

Vi söker dig som är legitimerad förskollärare. Du har lätt för att bygga goda relationer med barn, vårdnadshavare och kollegor och vill vara med i vårt utvecklingsarbete. I ditt uppdrag har du fokus på och är väl förtrogen med det pedagogiska arbetet i barngrupp utifrån förskolans mål- och styrdokument. Du har förmågan att föra pedagogiska diskussioner i arbetslaget, där ni tillsammans analyserar, reflekterar och dokumenterar förskolans verksamhet. Positivt förhållningssätt, flexibilitet och samarbetsförmåga ser vi som en självklarhet. Du är personligt kristen.

Övriga upplysningar om förskolan och tjänsterna lämnas av
förskolechef Jenny Claesson tel. 0370-763 43,
email: forskolechef.framtiden@mkyrkan.com eller
Bo Svensson 070-6268520.

Välkommen med din ansökan senast den 2 april till:
Skillingaryds Missionsförsamling, Förskolan Framtiden,
Storgatan 31, 568 32 Skillingaryd eller
email: bo.k.g.svensson@telia.com

 

Vi söker nu en ny ungdomsledare!

Vi har ett stort och härligt ungdomsarbete som omfattar både Söndagsskola, UV-scout, tonår och konfirmation. De senaste åren har vi också sett en positiv trend där grupperna ökar. Vi har många hängivna ideella ledare men vi saknar dig som kan vara länken till tonåringarna, du som kan utveckla relationer och hjälpa till att forma och bygga lärjungaskap. Vi ger utrymme i tjänsten att forma den efter de gåvor som Gud har lagt hos dig samtidigt ser vi det som självklart att du finns med i tonårsarbetet och konfirmationsgruppen.

Vi har ett långt samarbete med Pingstförsamlingen i Skillingaryd och har på ungdomssidan tonår och konfa gemensamt. Du kommer delvis få jobba i team med ungdomsledaren som är anställd i pingstförsamlingen.

Vi söker nu dig som skulle älska att spendera din tid med våra ungdomar. Vi ser att du är en person som är trygg i din tro på Jesus och att du vill dela den med våra ungdomar. Du är en person som självklart älskar att vara med ungdomar och har lätt att skapa relationer.

Tjänsten är på 75-100%

Skicka din ansökan till nicklas@mkyrkan.com

Har du frågor och funderingar så tveka inte att höra av dig till församlingens pastor Nicklas Gideskog på nicklas@mkyrkan.com eller 070-748 71 90.

Kolla gärna in vår hemsida för mer information om församlingen.